...ambachtelijk schilderwerk voor binnen en buiten

Buitenschilderwerk

De Jong Schilder Specialist verzorgt uw schilderwerken en houtrenovaties in de regio Harlingen. Het is belangrijk dat uw gevelkozijnen, dakkapellen, gootconstructies, boeiboorden en overig geveltimmerwerk op de juiste manier beschermd zijn tegen weersinvloeden van buitenaf zoals zon, regen, wind en vorst. Om ervoor te zorgen dat uw woning in topconditie blijft is een goede bescherming met het juiste schilderwerk een vereiste. U zult er jarenlang profijt van hebben. Vaak wordt het buiten schilderwerk te lang uitgesteld en zijn extra kosten noodzakelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het repareren van schades ontstaan door houtrot.

Maar niet alleen bescherming is belangrijk, wij zorgen ook voor een strak eind resultaat. Zo kunnen wij in overleg met u zorgen voor een onderhoudsplan. Dit houdt in dat het onderhoud door ons wordt gedaan zonder dat u daar omkijken naar heeft. Zo bespaart ons vakmanschap u tijd, moeite en uiteindelijk lagere onderhoudskosten.

Kwaliteit en vakmanschap maken dat uw pand er weer stralend uitziet en optimaal beschermd is. Wij bepalen altijd samen met u het verfsysteem. Onze schilders maken gebruik van hoogstaande kwaliteit gereedschappen en materialen. 

Werkzaamheden buiten:

R. De Jong Schilder Specialist

Oude Trekweg 44-8
8861 KT Harlingen

T: 0517-419782
M: 06-23617781
E: r.dejongschilder@live.nl